Politika

Partimin Başarısı İçin Her Zaman Sahadayım

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık’ın katılımı ile KAFUM’da gerçekleştirilen temayül yoklamasında, şahsına verilen desteklerden dolayı partililerine ve teşkilat yöneticilerine teşekkür eden Kahramanmaraş Milletvekili aday adayı Ziraat Yüksek Mühendisi Ayşe Kazlı; “Temayül yoklaması aday belirleme kriterlerinden biri.  Buradan çıkacak sonucun partimize ve aday adaylarımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Temayül yoklamasında, delegelerin ilgi odağı olan Ayşe Kazlı, sonuç açıklanmasa da hatırı sayılır bir oy alacağı düşünülüyor. 

2011 seçimlerinde da aday adayı olan Ayşe Kazlı, partisinin temayül yoklamasında kadın adaylar arasında en çok oyu alarak 1. olmuştu.

Ayşe Kazlı, delegelerle bire bir ilgilenirken, temayül yoklamasına katılan Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık ile de sohbet etti.

Çalık, Ayşe Kazlı’ya başarılar dilerken, çalışmalarından dolayı da teşekkür etti.

Ayşe Kazlı, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığının, kadına yönelik şiddete "hayır" demek için "Biz de varız" sloganıyla hazırladığı metni imzalayarak bu konuda herkesin destek olmasını istedi.

Ayşe Kazlı, daima partisinin yanında olduğunu, bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada partisinin başarıya ulaşması için her zaman sahada olacağını kaydetti.