Elide Estetik & Güzellik Merkezi Sahibi Estetisyen Elif Renkliçiçek Oruçlar, kaliteden ödün vermeden modern teknoloji ile üretilmiş cihazlar ve en ünlü kozmetik markalarıyla kişisel bakımına ve güzelliğine düşkün bay ve bayanlara hizmet sunduklarını belirtti.

Önceliğin insan sağlığı olduğuna vurgu yapan Elif Renkliçiçek Oruçlar; “İşlem yapmadan önce danışanlarımızın sağlığını düşünüyoruz. Kendilerine uygun ve en iyi sonuç alabileceğimiz işlemleri uyguluyoruz. Danışanlarımızın merkezimizden mutlu ayrılmaları bizlerin en büyük sevincidir” dedi.  

Elide Estetik & Güzellik Merkezi’nde yapılan işlemleri anlatan Elif Renkliçiçek Oruçlar; “Merkezimizde farklı iki adet lazer epilasyon cihazımız var. Lazer epilasyon kişisel bakımda insanlar için büyük rahatlı ve vazgeçilmez hale geldi.

Merkezimizde bölgesel incelme işlemi de yapılıyor. Bunun için de yine modern teknoloji ile üretilmiş 4 ayrı cihazımız var.

Aynı zamanda akne, kırışıklık, leke, anti aging olmak üzere 20 çeşit cilt bakımı yapılmaktadır. Kadınların güzelliğine güzellik katan kirpik lifting işlemi de yapmaktayız” dedi.

Genç kalmanın sırrının cildi iyi beslemek olduğunu belirten Elif Renkliçiçek Oruçlar; “Şüphesiz insanın en güzel giysisi cildidir. Ancak güzel olduğu kadar hassastır da. Bakımına özen göstermek ve vitaminlerle canlılığını tazeliğini korumak gerek. Hepimiz yaş aldıkça genç kalmayı isteriz. Ancak bunun için uzman kişileri seçmemiz çok önemli. Bu konuda da iddialıyız.

Güzelliğine düşkün herkesi merkezimize davet ediyoruz, işlem yaptırmaları şart değil, çayımızı içsinler, sohbet edelim, tavsiyelerde bulunalım” dedi.

Editör: Haber Merkezi