Güncel

Mermer Parlatma





Mermer parlatma işlemi sayesinde sizlerde en aydınlık mekanlara sahip olabilirsiniz…  Aydınlık, parlak ve bakımlı zeminler iç mekan dekorasyonlarının ana damarlarıdır. Pis ve bakımsız zeminli mekanların üzerini hangi dekoratif unsurla donatırsanız donatın, zemin kötü olduğundan asla dikiş tutmayacaktır.  Ancak kötü bir makyaj uygulamasına benzeyecek olan bu durum, yaptığınız tüm masrafın da ziyan olmasından başka bir işe yaramayacaktır. Oysaki bizi aradığınızda her türlü iç mekanınıza   işlemlerimiz sayesinde parlaklığı ve aydınlığı da birlikte getiriyoruz.  Üstelik de profesyoneşl ekiplerimizin uzmanlığındaki farklı zeminlere göre farklı seçilmiş olan elmas ped uçları ve özel temizleyicileri (parlatıcı kimyasallar)  uygulamalarıyla… Sizlerde mekanlarınızda göz alıcı bir aydınlıkla karşılamak istiyorsanız bizleri arayabilirsiniz.

Öte yandan restorasyon konusunda verdiğimiz hizmetler sadece bununla da sınırlı değil. Örneğin garajlar, otoparklar, katlı otoparklar için özel olarak geliştirilen beton parlatma işlemlerini de en iyi şekillerde gerçekleştirmekteyiz. Beton parlatma uygulamaları normal sıradan beton zeminlere göre kullanıcılara bir çok avantaj ve kullanım kolaylığı sağlamaktadır Örneğin bunlardan bir kaçı şöyle. Örneğin beton yerine beton parlatma işlevini tercih etiğinizde tozuma,  düşük maliyet, leed sertifika uyumluluğu, beton siliminin ışık yansımasına verdiği destek sayesinde %40 enerji tasarrufu avantajı ve güvenli zemin getirisi sizlere getireceği kazançlardandır.  Aynı zamanda  parlak beton uygulamaları diğer tüm zeminlere göre çok daha dayanıklı ve uzun ömürlü olan zeminlerdendir. Bu nedenle tüm beton ve   işlemleriniz için bizlere ulaşmalısınız.

Bu tarz zeminleri üretim merkezlerinden, mağazalara, ofis binalarından yapı marketlerine, otellerden hastaneler, okullardan otoparklara rahatlıkla kullanabilirsiniz. Sizlere uzun yılar hiçbir masraf çıkarmayacak olan bu zeminler aşınmalara ve her türlü trafiğe karşı da oldukça dayanıklıdır. Diğer tüm zeminler oranla %40 daha az kaygan olan parlak beton zeminler aynı zamanda garantili ve sağlıklıdır da. Beton zemin parlatma ve mermer parlatma işlemleri için bir telefon kadar uzağınızdayız.

Detaylı bilgi için :