Gaziantep Hayal Kahvesi’nin işletmesini alan genç iş adamı Ahmet Belli, Hayal Kahvesi Kahramanmaraş’ı da hizmete açtı. Bir birinden değerli sanatçıları Kahramanmaraşlılar ile buluşturacak olan Hayal Kahvesi Kahramanmaraş önemli bir sanatçı ile anlaştı. Enbe Orkestrası Hiç Halim Yok şarkısı ile 2015 yılına damga vuran genç sanatçı Türkiye de yılın HİT TOP 20 listesine girmeyi başardı. Haydar Yılmaz 2016 yılında Ömür Gedik ile yaptığı düeti dinlenme sayısı 8 milyonu aştı. Ünlü sanatçı Haydar Yılmaz Gaziantep’in ardından Kahramanmaraş Hayal Kahvesi’nin de müzik direktörü oldu. İşletmeci genç iş adamı Ahmet Belli ile yakın dostluğu olan ünlü sanatçı artık her hafta Hayal Kahvesi Kahramanmaraş’ta sahne alacak. Haftada en az bir gün sahne alacak olan ünlü sanatçı şuanda Kahramanmaraş’ta bulunuyor.

Hayal Kahvesi Kahramanmaraş’ın müzik direktörü Haydar Yılmaz ile birlikte konuşan iş adamı Ahmet Belli, “Çok emek verdik. Ciddi bir yatırım yaptık. Şehrimizin sosyal hayatına ciddi katkımızın olacağına inanıyorum. Şimdiden büyük ilgi gördük. İyi müzik, iyi yemek sloganımız bunun için de her şey hazır. Haydar Yılmaz benim arkadaşım ve çok değerli bir sanatçı. 2015 yılına damga vurmuştu. Kendisiyle birlikte 7 aydır çalışıyoruz. Artık Kahramanmaraş’a kaliteli müziği sunacağız. Şehrimizin önemli bir ihtiyacını karşılamış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz” diye konuştu.

HEM MÜZİK,  HEM YEMEK KALİTESİ OLACAK

İş adamı Ahmet Belli ile birlikte Hayal Kahvesi Kahramanmaraş’ta hazırlık çalışmalarında sürekli Kahramanmaraş’ta bulunan ünlü sanatçı Haydar Yılmaz, “Kahramanmaraş halkı hem iyi müzik hem de iyi yemek kalitesini burada yaşayacak. Özellikle müziğe verdiğimiz önem ve ses kalitesi çok önemli. Bunun için bizde yaklaşık üç ay boyunca Hayal Kahvesi Kahramanmaraş sahnesinde ses ve akustik testler yaptık. Bunun neticesinde konserler ve müzik programlarında size en iyi müzik kalitesini sunmuş olacağız. Bunu bütün misafirlerimiz yakından görecekler. Bütün hazırlıklar tamam. Artık kaliteli canlı müzik ve bir birinden değerli sanatçılarımız bizimle birlikte Kahramanmaraş’ta olacaklar. Ben de sık sık sahne alarak Kahramanmaraşlı müzik severler ile buluşacağım. Böyle önemli bir yatırıma imza atan ve Hayal Kahvesi Kahramanmaraş’ı şehre kazandıran Ahmet beye de ayrıca teşekkür ediyorum. Herkesi bekliyoruz” dedi.

Editör: Haber Merkezi