AKDO Esentepe Şubesi çalışanı Gökhan Gökşen ile Özge Bal, Atatürk Parkı içerisindeki nikah salonunun açık alanında, evliliğin ilk adımı olan nikah törenlerinde mutluluğa evet dediler ve bekarlığa veda edanlar kervanına katıldılar.

Nikah şahitliklerini Kimlik Gazetesi imtiyaz sahibi Mehmet Fiskeci, Akdo Esentepe Şubesi Müdürü Ömer Kandilcik ve Burak Nazlı‘ın yaptığı nikah töreninde, genç çiftlerin mutlulukları gözlerinden okunuyordu.

EVLİLİK CÜZDANLARI FİSKECİ VE KANDİLCİK’TEN…

Nikahı kıyan Dulkadiroğlu Belediyesi nikaha memuru Hacı Mehmet Dündar, gençlerin evlilik c cüzdanını Gazeteci@yazar Mehmet Fiskeci ile Akdo Müdürü Ömer Kandilcik’in vermesini istedi.

Güzel gelin Özge Bal evlilik cüzdanını alınca ve mutluluğa evet deyince yakışıklı damat Gökhan Gökşen’in ayağına bastı, bu mutluluğa her iki ailenin yakınları, akrabaları ve Akdo çalışanları ile arkadaşları tanıklık ettiler.

BAŞKAN MAHÇİÇEK DE ÇİFTLERE MUTLULUKLAR DİLEDİ

Her daim halkın yanında olan, özellikle gençlere verdiği önemle bilinen hizmet adamı Onikişubat İlçe Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, birimi ile ilgili gençlerin nikahını kıyarken Gökşen ve Bal çiftine de mutluluklar dilemeden yapamadı. çifte hediye takdim etti, iyi bir aile olmaları yönünde telkinlerde bulundu.

Editör: Haber Merkezi