Arabesk müziğinin ünlü ismi Hakan Taşıyan, Akdo’da doğum gününü kutladı, satırla Maraş Dondurması kesti.  

Konser için kente gelen Ünlü Sanatçı Hakan Taşıyan ve Türk Halk Müziği sanatçısı Emrah İzoğlu, Akdo Esentepe şubesinde sevenleriyle buluştu.

Akdo Dondurma Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Davarcıoğlu’nun ağırladığı sanatçılar ve ekibi, Maraş Mutfağının eşsiz lezzetlerini tattılar.

Maraş Mutfağına hayran kalan ekip, Kahramanmaraş’ın ve insanlarının muhteşem olduğunu, çok sıcak karşılandıklarını ifade ederek, ilk fırsatta yine Kahramanmaraş’a geleceklerini söylediler ve Ahmet Davarcıoğlu’na misafirperverliğinden dolayı teşekkür ettiler.

Burada, Taşıyan'a doğum günü sürprizi yapıldı. Ünlü sanatçı, üzerinde fotoğrafının yer aldığı doğum günü pastasındaki mumları yanındaki çocuklarla üfleyerek söndürdü.

47 yaşına girdiği öğrenilen Taşıyan, daha sonra Ahmet Davarcığlu ile birlikte çengele asılı Maraş Dondurmasını satırla kesti. 

Hakan Taşıyan, kendisine doğum günü sürprizi yapan hayranlarına teşekkür etti.

Akdo Dondurma Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Davarcıoğlu, Hakan Taşıyan ve Emrah İzoğlu’nu ağırlamaktan onur duyduğunu ifade ederek; “Şehrimizi en iyi şekilde tanıtmayı kendimize görev edindik. Maraş Mutfağımızı ve Maraş Dondurmamızı en iyi şekilde sunarak, hedefimiz şehrimizin tanıtımına katkı sağlamak istiyoruz. Bugün de iki değerli sanatçımızı burada ağırladık. Kendilerine teşekkür ediyor ve sanat hayatında başarılar diliyoruz” dedi. 

Editör: Haber Merkezi