Maraş Kuyumculuk Yönetim Kurulu Başkanı Ali Burun ve Fatma Burun’un oğulları Mustafa Burun ile Sanayi Esnaflarından Aydın Nebili ve Saliha Nebili’nin Kızları Tuğba Nebili dillere desten bir düğün töreni ile hayatlarını birleştirdiler.

Pazar akşamı Hünkar Düğün Salonunda gerçekleşen düğünde, önce genç çiftin nikahı kıyıldı. Nikah Memuru Cafer Aras’ın kıydığı nikahta, Mahmut Burun ve Zehra Gökçe de nikah şahitliği yaptılar. Mutluluğa birlikte “evet” diyen genç çiftler, alkış yağmuruna tutuldu. Evlilik cüzdanını gelin ve damada birlikte teslim eden Nikah Memuru Cafer Aras, evliliği kutsal bir müessese olduğunu, sevgi saygı ve hoşgörü ile yürütülebileceğini söyledi ve genç çiftlere bir ömür boyu mutluluklar diledi.

Mustafa&Tuğba çiftinin dansı ile başlayan düğünde dost ve akrabaları gönüllerince eğlenerek mutluluklarına ortak oldular.

Genç çift, hayatlarının en önemli ve en güzel gününde kendilerini yalnız bırakmayan dost ve akrabalarına teşekkür ederek; “Darısı bekarlara olsun” temennisinde bulundular.

Oğlunu evlendirmenin mutluluğunu ve gururunu yaşayan Ali Burun ise; “Her ebeveynin en büyük hayalidir, evlatlarının evlendiğini görmek. Biz de bugün oğlum Mustafa ile kızım Tuğba’nın düğününü yaptık. Büyük bir mutluluk. Kendilerine bir ömür mutluluklar diliyorum. Hayırlı olsun.

Ayrıca bizleri bu mutlu günümüzde yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

İl dışından da çok sayıda davetlinin katıldığı düğün törenine Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, KSÜ Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can, 26. Dönem Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Nursel Reyhanlıoğlu, siyaset ve iş dünyasından da çok sayıda konuklar katıldı.

Editör: Haber Merkezi