Kahramanmaraş’ta güzellik merkezi deyince ilk akla gelen isimlerden biri olan First Lady Tuana Güzellik Merkezi, sürekli kendini yenileyerek sektöründe liderliği elden bırakmıyor. 

First Lady Tuana Güzellik Merkezi Sahibi Eğitmen Zehra Tuana Paköz, bir yandan Kahramanmaraşlı kadınların güzellik bakımını yaparken bir yandan da il dışında kalıcı makyaj eğitimleri vermeye devam ediyor.

Geçtiğimiz hafta Aydın ve Konya’da kalıcı makyaj eğitimi veren Paköz, aynı zamanda gittiği her yerde Kahramanmaraş’ın da tanımını yaparak gönüllü kültür elçiliği görevini de üstleniyor.

Aydın ve Konya illerindeki eğitimin ardından gazetemize konuşan Paköz; “Yine her zaman olduğu gibi çok keyifli ve verimli iki eğitim programı yaşadık. Eğitimlerin ardından katılımcı arkadaşlarımıza sertifikalarını verdik. 

Bizler aslında bu eğitimlerle insanları meslek sahibi yapıyoruz. En büyük mutluluğumuzda bu. Hem ülke ekonomisine hem de istihdama katkı sağlıyoruz. Her geçen gün kalıcı makyaj eğitimine büyük talep var. Vakit bulduğum sürece bu taleplere karşılık vermeye devam edeceğim.

Ayrıca, Aydın ve Konya’da arkadaşlarımız bizlere çok güzel ev sahipliği yaptılar, sizin aracılığınızla bir kez daha kendilerine teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.

Kalıcı makyaj yaptırmak isteyenlerin mutlaka bu işin eğitimini almış Güzellik Uzmanlarına yaptırılması gerektiğini önemle vurgulayan Paköz; “Her zaman söylüyorum, cildimiz en güzel giysimizdir. Temizliğine, beslenmesine ve bakımına çok özen göstermeliyiz. Güzel ve bakımlı olayım derken telafisi mümkün olmayan zararlar görmemek için mutlaka kendimizi uzaman kişilere bırakmalıyız” diye konuştu.

Güzellik sektörünün sürekli kendini yenilediğini ifade eden Paköz; “Güzellik sektörü, bambaşka bir sektör. Güzellikte sınır yoktur. Sürekli yeni ürünler çıkar. Bu çıkan ürünlerin kalitesi ve nasıl uygulanması gerektiği çok önemlidir. Bizler eğitim verirken bile sürekli eğitim alıyoruz. Kendimizi yeniliyoruz. Ancak bu şekilde en iyi hizmeti verebiliriz” dedi.

First Lady Tuana Güzellik Merkezi’nde cilt bakımı ve kalıcı makyajda indirim kampanyalarının devam ettiğini de sözlerine ekleyen Paköz: “Zamana meydan okumak istiyorsanız, bekliyoruz” diyerek tüm kadınlara çağrıda bulundu.

Editör: Haber Merkezi