Kısa adı KAMEK olan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme ve Sanat Eğitimi Kursları bünyesinde açılan Resim Kursu’na katılan kursların yaptıkları eserlerin sergilendiği Kişisel Resim sergilerinin 10.’su Karma Resim Sergisi olarak açıldı.



Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi Sergi Salonu’nda gerçekleştirilen Karma Resim Sergisi’nin açılışına Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanvekili Mustafa Semerci, Mesleki Eğitim Şube Müdürü Mustafa Tuncer Okumuş, Kütüphaneler Müdürü Serdar Yakar ile kursiyerler ve resim severler katıldı.



Sergi açılışı öncesi bir açıklamada bulunan Mesleki Eğitim Şube Müdürü Mustafa Tuncer Okumuş: “KAMEK bünyesinde resim kurslarımıza katılan kursiyerlerimizin yaptığı resimlerin sergilendiği Resim Sergimizin bugün 10.’sunu gerçekleştiriyoruz. Daha önce 9 tane Kişisel Resim Sergisi olarak açılışımızı gerçekleştirmiştik. Bugün de tüm kursiyerlerimizin yapmış olduğu eserleri sergiliyoruz” dedi.



Kurs Hoca Ümit Parsıl koordinatörlüğünde açılan serginin açılışı sonrası tek tek eserleri inceleyen Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanvekili Mustafa Semerci: “Burada 85 kursiyerimizin yaptığı 200 civarında resimi incele fırsatı bulduk. Kursiyerlerimizi tebrik ediyorum. KAMEK gerçek manada insanlarımıza el becerilerin geliştirme ve meslek edindirme adına güzel hizmetler sunuyor. Bu serginin açılmasında başta kursiyerlerimiz olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum ve kursiyerlerimizin başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu.


Editör: Haber Merkezi