Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Meclisi yoğun mesaiyle mart ayı görüşmelerini tamamladı.  Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ Basın ve Halkla ilişkiler Müdürlüğü ile Kadın Günü için yoğun hazırlık yaptı. 

8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle  Büyükşehir belediyesi meclis toplantısında kadın meclis üyelerine   fular hediye  etti. 

Ayrıca Pazarcık belediyesinde çalışan bayan personellere çiçek ve hediye takdim edilerek, onlarında Kadınlar Günü’nü kutlandı. 



8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle açıklama yapan Pazarcık Belediye Başkanı Bozdağ, bir ailenin temel taşının kadınlar olduğunu söyledi.


"Toplumun temel taşı aile olduğuna göre ailelerinde temel taşı hiç şüphesiz kadınlardır. Tarihimizin her devrinde kadınlar, aile ve toplum yapısının en değerli yerinde bulunmuştur. İnancımızın ve kültürümüzün bir gereği olarak kadınlarımız bizim baş tacımızdır. 

Kadınları sadece bir gün anmanın onlara karşı yapılacak bir saygısızlık olduğuna dikkat çeken Başkan Bozdağ, “Ailemizin ve toplumumuzun en önemli yapı taşı olan kadınlarımızın, özellikle de kutsal ve yüce bir mertebe olan annelik özellikleriyle toplumdaki yeri bir başka. Aileyi ve toplumu bir arada tutan kadınlarımızdır Türk Kadını bütün tarih boyunca tarihimizde önemli bir rol edinmiştir.   Dedi. 

Meclis Üyelerine yaptıkları özverili çalışma ve hizmetler içinde teşekkür eden Başkan Bozdağ,  Meclis Üyeleri ile bir süre sohbet etti.

Editör: Haber Merkezi