Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliği yaptığı “7. Uluslararası Kitap ve Kültür Fuarı” usta kalemlerle okurları buluşturmayı sürdürüyor. Türkiye’nin en saygın 150’ye yakın yayın kuruluşunun binlerce eseriyle yer aldığı fuarda, 200’e yakın yazar ve şairle söyleşi ve imza günü etkinlikleri düzenleniyor. Son olarak, Türk Edebiyatına birçok eser kazandıran Kahraman Tazeoğlu ve psikososyal yayımlarıyla aile hayatına ışık tutan Şeyda Betül Kılıç okurlarıyla bir araya geldi.

Kitaplara Yoğun Bir İlgi Var

Etkinlik sonrası konuşan Eğitimci – Yazar Şeyda Betül Kılıç ziyaretçilerin ilgisine atıfta bulundu: “Yağmurlu bir günde İstanbul’dan Kahramanmaraş’a beni getiren bu güzel yedinci kitap fuarı oldu. Burada bulunmak benim için mutluluk verici. Gençlerimizin fuara gösterdiği, kitaba gösterdiği ilgiyi görmek de ayrıca huzur verici. Kitap okuyan nesillerimizin daha kaliteli, daha bilinçli, daha farkındalıklı yaşayacağını öngörerek herkesi kitap fuarına davet ediyorum. Burada seminerler de yapılıyor. Vatandaşların ilgisi ve katılımı çok keyifli. Birlikte öğreniyoruz, birlikte gelişiyoruz. Bu tarz fuarların devamlılığını umuyorum.”

Şairlerin Şehri Kahramanmaraş

Kahraman Tazeoğlu ise konuşmasında Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ederek, “Kitap fuarlarına belediyelerin vermiş olduğu destek bizi ziyadesiyle memnun ediyor. Çünkü bizi okurlarımızla buluşturuyorlar. Her yıl geldiğimde bu fuarın üzerine biraz daha konduğunu görüyorum. Altıncı fuara da katılmıştım. Araya pandemi girmesine rağmen gördüğüm kadarıyla hala aynı ilgi var. Çünkü edebiyatı kalbinde yaşatan bir şehir burası, şairlerin şehri. Çok mutlu ayrılıyorum. Güzel anılarla dönüyorum. Buradan da Büyükşehir Belediyesine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi