Batı Asya Araştırmaları Enstitüsü Başkanı ve Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mahmut Yardımcıoğlu yapmış olduğu açıklamada CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP’li milletvekilleri Sezgin Tanrıkulu ve Özgür Özel’e yüklendi.

Yardımcıoğlu yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı ;  “ Bir oyun dönüyor yakında konusu çıkar. Kılıçdaroğlu birden çıkıyor Kandil'i yerle yeksan edeceğim diyor. İHA, SİHA'dan rahatsız olup katliam yapıyor diyen, terörist cenazelerine giden adamlar karakol, asker ziyaret ediyor. Yavaş dönün beyler hızınıza yetişemiyoruz. Cem Yılmaz dün Demirtaş ve Osman Kavala'ya sahip çıkarak, haksız bir şekilde tutuklu olduklarını söyledi. Bugün, ben Mehmetçik Vakfı yararına program düzenledim diyor. CHP'li Özgür Özel ve Sezgin Tanrıkulu, cezaevinde Demirtaş'ı ziyaret ettiler. Defalarca Demirtaş'ın serbest kalmasını savundular. Bugün ise ikisi karakol ziyaret edip, asker ve polislerimize güya moral vermişler.!! Bunların anlayamadığı konu şu; Mehmetçik Vakfı yararına program düzenliyorsan, Pkk'nın siyasi kanadı Demirtaş'a sahip çıkamazsın. Demirtaş'ı cezaevinde ziyaret edip, serbest kalmasını savunduysan, Asker ve Polislerimizi ziyaret E-DE-MEZ-SİN..

Herkese öpücük atmak olmaz. Bir tarafı seçeceksin. İki tarafa da oynamayacaksın. Net olacaksın, hayatta bir duruşun olacak. Mesele bu kadar Net. Dün Askeri üs bölgesini ziyaret eden CHP'li Tanrıkulu, bugün PKK'nın siyasi ayağının elebaşı Demirtaş'ın reklamını yapıyor... CHP'lileri Askeriyelere almayın kardeşim, ALMAYIN...” dedi.

Editör: Haber Merkezi