2020’nin Ocak ayında kurulan, Genel Başkanlığını ise Ali Karnap’nın yaptığı Güç Birliği Partisi çatısı altında siyasete ikinci kez giren Mis Kelebek Kılıçaslan, bundan böyle partinin hem Genel Başkan Yardımcısı, hem de İl Başkanı sıfatı ile siyasetini sürdürme kararı aldığını söyledi.

Güçbirliği Partisi Genel Başkanı Ali Karnap Bey'in tensipleriyle  Mis Kelebek Kılıçaslan, Güç brliği Partisi Arkeoloji ve Kültür Varlıklarını korumadan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı görevine atandı.

2020 yılında, gazetemizin de ‘yılın en başarılı kadınları’ arasında yer alan Mis Kelebek Kılıçaslan, önümüzdeki günlerde il ve ilçe yönetimini oluşturacak ve basın ile bir araya gelerek siyaseti, ticareti ve yine genel başkanı ve genel merkezinin de Kahramanmaraş olduğu MİS KELEBEK ARKEOLOJİ DERNEĞİ (Mis Kelebek Arkeoloji Yeraltı Zenginliklerini Koruma Eğitim, İnceleme ve Araştırma Derneği) hakkında açıklamalarda bulunacak.

GENEL BAŞKANIMIN TENSİPLERİYDİ, SİYASETİ DE SEVİYORUM

Güç Birliği Partisi kurulduğu 2020 Ocak ayında, partinin kurucu il başkanı olup, kısa süre de olsa ara veren Kılıçaslan, Genel Başkanları Al Karnap’ın tensipleri karşısında; “Herkes gibi ben de siyaseti seviyorum. O bakımdan bir süre ara vermiş olsam da, Genel Başkanımız sayın Ali Karnap Bey'in tensipleriyle bu talebi ve onulu görevi kabul ettim, geri çevirmem mümkün değildi.” dedi.

22 İLDE KURULU OLAN DERNEK

Tarımda ‘az maliyet ile yüksek verim artışında’ Kahramanmaraş’ta birinci geldiklerini de belirten Mis Kelebek Kılıçaslan, Genel Başkanı olduğu MİS KELEBEK ARKEOLOJİ DERNEĞİ’nin 22 il’de teşkilatlandığını, derneğin genel merkezinin de Kahramanmaraş olduğunu yineledi.

Editör: Haber Merkezi