İçişleri bakanlığı dernekler dairesi başkanlığı tarafından finanse edilen ve Kahramanmaraş Ampute Spor Kulübü tarafından yürütülen ‘Engelleri Sporla Yıkıyoruz’ isimli proje kapsamında görme, işitme ve bedensel engelli 100’e yakın genç ve çocuklarımıza yönelik yaptığı projelerle Türk Okçuluğu, judo, Ampute Futbol ve Goolbal gibi branşlarda aktiviteler yapıyor.

Sosyal sorumluluk projeleri ile de dikkatleri üzerine çeken Kahramanmaraş Ampute Spor Kulübü, kendi bünyesinde yer alan Türk Okçuluğu, judo, Ampute Futbol ve Goolbal gibi branşlara malzeme desteği verdi.

Kahramanmaraş’ta Özellikle Engelliler üzerinden Spora yönlendirme gibi önemli projelere imza attıklarını kaydeden Kahramanmaraş Ampute Spor Kulüp Başkanı Halit Bekereci, "Dernekler Daire Başkanlığı Tarafından finanse edilen, kulübümüz Kahramanmaraş Ampute Spor Kulübü tarafından finanse edilen ‘Engelleri Sporla Yıkıyoruz’ projesi meyvelerini vermeye devam ediyor. Bu proje kapsamında sporcularımıza anlatımlar yapıyoruz. Onların madde bağımlılıklarından uzak durarak spor ile iç içe olmasını istiyoruz. Bugün burada bulunmamızın sebebi dernekler daire başkanlığı tarafından finanse edilen, spor kulübümüz tarafından hazırlanan ‘Engelleri Sporla Yıkıyoruz’ projesi kapsamında gerçekleştirdiğimiz faaliyetlerin kazanımında bizlere destek veren TBMM İç İşleri Komisyon Başkanı, AK Parti Milletvekili Celalettin Güvenç’e şükran borcumuzu ifade ederiz.  Allah’ım sporun ve sporcunun yanında her kim varsa onlardan razı olsun” dedi.

Editör: Haber Merkezi