Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehir genelinde yaptığı çalışmalarla yeşil alanların sayısını artırıyor. Bir süre önce Gaziantep yolu bitişiğinde yaklaşık 5 bin metrekarelik çalışma gerçekleştiren ekiplerin yeni çalışma noktası, Kayseri yolu Hal Kavşağı mevkii oldu.

Fen İşleri Dairesi Başkanlığı koordinesindeki ekipler tarafından gerçekleştirilen çalışmalarla, bölgedeki atıl arazi yeşil alan olarak değerlendirilecek. Yaklaşık 4 bin metrekarelik boş alanda sert zemin uygulamaları devam ederken, kent mobilyaları, bitkilendirme ve peyzaj çalışmalarıyla atıl arazi estetik bir görünüme kavuşacak.

Hafriyat Sahası Değil, Yeşil Alan

Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’ndan çalışmalara ilişkin yapılan açıklamada, “Büyükşehir Belediyesi olarak, Adana, Gaziantep ve Kayseri karayollarımızın bitişiğinde bulunan boş arazileri yeşil alanlar haline getirerek vatandaşlarımızın hizmetine sunuyoruz. Yaptığımız çalışmalarla hem şehrimizin çehresi güzelleşecek, hem de kaçak hafriyat dökümlerinin önü büyük ölçüde kesilmiş olacak” ifadeleri kullanıldı.

Editör: Haber Merkezi