Geleneksel Gençlik Şölenine, dernek üyeleri, gönüllüleri, izci liderleri, izciler, eğitimciler, yöneticiler ve birçok izci ailesi katılım sağladı.

Gençlik Şöleninde Katılımcılar; Futbol, bilek güreşi, okçuluk, langırt turnuvaları, halat çekme yarışmaları, bedensel ve zihinsel gelişimin yanı sıra takım ruhunu geliştiren çeşitli izcilik oyunlarıyla eğlenerek yarışırken bir yandan da katılımcılar, kış aylarının yaklaştığı sonbahar günlerinde güzel havanın tadını çıkardılar.

Muhabbetli bir ortamda gerçekleştirilen ve yaklaşık 150 kişinin katıldığı Gençlik Şöleninde konuşma yapan Merdan Ahlak Kültür ve Çevre Derneği Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Mehmet Pak; Organizasyona ev sahipliği yapan Beton Yapı AŞ. Sahibi Ali Ayhan Demir’e ve katılımcılara teşekkür ederek, Kahramanmaraş’ta proje ortağı oldukları Lider Gençlik ve Nida Hanımlar Dernekleri ile birlikte sosyal, kültürel ve sportif alanlarda çok başarılı çalışmalara imza attıklarını söyledi.

Dernek başkanı Pak; ilkini pandemi öncesi gerçekleştirdikleri ve geleneksel hale getirdikleri gençlik şölenini, proje ortağı Lider Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü’nün yeni dönem açılış etkinliği ile birleştirerek farklı bir anlam yüklediklerini, kış dönemi izcilik ve spor çalışmalarının yüz yüze olarak 9 Ekim 2021 tarihi itibariyle başlayacağını belirtti.

Program sonrasında şölen boyunca düzenlenen turnuva ve yarışmalarda dereceye girenlere madalya takdimi yapıldı.

Editör: Haber Merkezi