Gençler Deva diyor

Kahramanmaraş'ı temsilen İl Gençlik Çalışmaları Başkanı Ziraat Mühendisi Ramazan Hançer ve genç devalıların katılım sağladığı anma programı anıtkabirde gerçekleşti.

Konuyla ilgili açıklama yapan DEVA Partisi Kahramanmaraş Gençlik Çalışmaları Başkanı Ramazan Hançer, “Türkiye’nin en genç kadrolarına sahip ve  gençlerin de en yoğun ilgi duyduğu partiyiz. Bu anlamda DEVA’lı gençlerin Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan’ın öncülüğünde devletimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü Anıtkabir’deki ebedî istirahatgâhında ziyaret etmesini çok anlamlı buluyorum. Ülkemizin  pek çok sıkıntı var ve biz gençler olarak bunun farkındayız . Bugün gençlerimiz arasında işsizlik oranı rekor kırıyor. Devlet kadroları liyakatsiz kişilerle dolduruluyor. Ülkemiz ekonomide çok hızlı bir şekilde gerilemeye devam ediyor.

Bu durum gençlerimizi ümitsizliğe sevkediyor.  Deva Partisi genç, dinamik ve liyakat sahibi kadrolarıyla ülke yönetimini devralmaya hazırlanıyor. Gençlerimiz asla korkmasın, ümitsizliğe kapılmasın. Gençler geleceğini ve umudunu yurtdışında değil ülkemizde görecek. Artık tüm Türkiye'nin her konuda Deva'sı hazır . Bizlere bu güzel vatanı emanet eden Atatürk ve silah arkadaşlarını bir kez daha saygı ve rahmetle anıyoruz .  Ruhları şâd olsun” diyerek sözlerini tamamladı.

Editör: Haber Merkezi