Bölgesinde devam eden hizmetleri yerinde inceleyen Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Karaziyaret ve Şeyhşamil mahallelerini ziyaret ederek burada talep edilen hizmetleri değerlendirdi.

Talep edilen çalışmalarla ilgili görevlilere talimat veren Başkan Okay, bölgenin kalkınması ve gelişmesi adına yaptıkları çalışmaların süreceği mesajını verdi.

İncelemeleri ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Başkan Okay, şunları söyledi : “İlçemizin ihtiyaçları noktasında ekiplerimiz gece gündüz demeden çalışmaktadır. Bunun dışında vatandaşlarımızın bizlerden yoğun olarak talep ettiği hizmetler ile ilgili de ayrı bir çalışma yapmaktayız. Bugün bizzat bu talepleri yerinde dinlemek ve görmek için çeşitli ziyaretler gerçekleştirdim. Sonuç olarak bu taleplerin yapılabilmesi için de çalışma başlattık. İlçemizin gelişmesi ve daha modern bir hale gelmesi adına çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Vatandaşlarımızın talepleri bizler için son derece önemlidir. Bu bağlamda onların bize olan sevgisini ve hoş görüsünü bizlerde hizmete dönüştürüyoruz.”

Editör: Haber Merkezi