Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olan “İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi” İlk Temel Atma Töreni çerçevesinde Pazarcık ilçesinde düzenlenen programa katıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Ankara’dan canlı bağlantı gerçekleştirdiği programda Vali Ömer Faruk Coşkun, TBMM İçişleri Komisyon Başkanı Celalettin Güvenç, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Ahmet Özdemir, AK Parti İl Başkanı Fırat Görgel, MHP İl Başkanı Ertuğrul Doğan, ilçe belediye başkanları, teşkilat mensupları ve çok sayıda vatandaş da yer aldı. Proje kapsamında ilk etapta Kahramanmaraş’ta 210, Türkiye’de ise 17 şehirde toplam 5 bin 615 konutun temeli atıldı.

Hayırlı Olsun

Projenin hayırlı olmasını dileyen Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “Cumhuriyet tarihinin en büyük konut, iş yeri ve arsa projesi kapsamında şehrimizde başlangıçta 210, ülkemizde ise 17 ilde toplam 5 bin 615 konutun temel atma törenini Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Ankara’dan canlı bağlantılarıyla gerçekleştirdik. Projenin şehrimiz ve ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi