MHP Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Mustafa Akpınar, Diyarbakır Lice’de 2. Hava Kuvvet Komutanlığı’nın bahçe duvarını aşarak asılı Türk Bayrağını indirmesi üzerine bir basın bildirisi yayınladı.

Akpınar, yayınladığı basın bildirisinde şu ifadeleri kullandı: “ Malum olduğu üzere dün PKK’lı Teröristler, Diyarbakır Lice’de 2. Hava Kuvvet Komutanlığı’nın bahçe duvarlarını aşarak Direkte asılı olan Şanlı Türk Bayrağını indirmişlerdir.

Maalesef Barış Süreci yutturmacaları ile azılı terör örgütü PKK’yı iyice cesaretlendiren AKP Hükümeti, Çocuk Katili Abdullah Öcalan ile adeta bir iş birliği içinde Ülkeyi bölünme noktasına getirmişlerdir. Ve Güneydoğuda son haftalarda meydana gelen olaylar bunun apaçık göstergesidir.

Güneydoğu’da PKK’lı Teröristler bir taraftan yapılmakta olan Karakollara saldırırken, diğer yandan da Askerimize kurşun sıkmakta, yolları keserek İl ve İlçelerin yollarını kapatmakta, çocukları dağa kaçırarak yeni Teröristler oluşturma çalışmalarını devam ettirmektedirler. Olaylar sadece o Bölgede kalmayıp başta İstanbul olmak üzere neredeyse tüm İllerimizde olaylar çıkartmakta, Üniversiteleri de karıştırarak sürekli kaos ortamı yaratarak Bölünme Sürecini hızlandırmaktadır.

AKP Hükümeti’nin Barış Süreci diye ortaya attığı konu adeta bir Bölünme Süreci’ne dönüşmüştür. Ortaya sürdükleri Barış Süreci savunuculuğu yapan sözde ‘Akil Adamlar’dan ise çıt çıkmamaktadır.       Bütün bunlar olurken AKP Hükümeti ve Başbakan Erdoğan olaylara seyirci kalmakta, kendilerini  Bölücü Başı Öcalan’ın insafına bırakan bir görüntü çizmektedirler.

Yıllar Önce Kıbrıs’ta buna benzer bir olay gerçekleştiğinde Şanlı Türk Bayrağını Gönderden indirmek isteyen Rum Teröristi vurarak düşüren irade, maalesef bu gün ortadan kalkmış, Türkiye’nin bir Bölgesi adeta Teröristlere teslim edilmiştir.

Ergenekon ve Balyoz Operasyonları ile yargılayıp Genel Kurmay Başkanı İlker Başbuğ ve MHP Milletvekili Engin Alan gibi Paşaları ceza evlerine tıkan zihniyet, Askeri Alandaki Türk Bayrağının indirilmesine seyirci kalarak Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin üzerinde oynanan oyunlara ve Ülkemizi bölüp parçalayarak yok etmek isteyen Küresel Güçlerin kirli emellerine çanak tutmaktadırlar.

Ne üzücüdür ki Genel Kurmay Başkanlığı da bu konuda gerekli iradeyi ortaya koyamayıp, Türk Milleti’nin içine kuşku düşürmekte ve Türk Askerine olan güvenini sarsmaktadır.

Gerek Hükümet, gerekse Genel Kurmay Başkanlığı derhal olaylara en yoğun biçimde müdahale etmeli, bu azılı Teröristlere gereken cevabı en kısa sürede vermelidir. Aksi halde bu zafiyetin sonucunun çok acı olacağı ve Tarih önünde bunun sorumlusu durumuna düşecekleri aşikârdır. Ve bunun hesabının da günü geldiğinde kendilerinden mutlaka sorulacağını bilmeleri gerekir.

Şu çok iyi bilinmelidir ki Milliyetçi Hareket Partisi Mensupları ve Ülkücüler, Ülkenin Üniter Yapısının bozulmaması için verdikleri mücadeleden asla vazgeçmeyecek ve kanının son damlasına kadar da bu mücadeleyi vereceklerdir.

AKP Hükümeti ve Başbakanının, Cumhurbaşkanının ve Genelkurmay Başkanlığının derhal olaylara en etkin biçimde müdahale etmesini beklediğimizi, TBMM’nin de bu konuda acil kararlar almasının zamanı gelip te geçmekte olduğunu Kamu Oyunun dikkatlerine sunuyoruz. “

Editör: Haber Merkezi