Fuarın açılış konuşmalarını yapan KMTSO Başkanı Şahin Balcıoğlu, KMTSO Meclis Başkanı Hanifi Öksüz, Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanı İsmail Gülle, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör ve TBMM İçişleri Komisyon Başkanı Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç, tekstil sektörünün ilimiz ekonomisindeki önemine vurgu yaparak, fuarın ilimize hayırlı olması temennisinde bulundular.

Ticaret Bakan Yardımcısı Sayın Rıza Tuna Turagay ise açılışta yaptığı konuşmada, Kahramanmaraş’ın Tekstilde önemli bir potansiyele sahip olduğunu ve bu potansiyeli sayesinde de ülke ekonomisine büyük katma değer sağladığını belirtti.

Açılış konuşmalarının ardından Valimiz Ömer Faruk Coşkun, Ticaret Bakan Yardımcısı Sayın Rıza Tuna Turagay ve protokol üyeleri açılış kurdelesini keserek 8. Uluslararası Tekstil Makineleri Fuarı’ndaki stantları gezdiler.

Fuardaki üretici firmaların yetkilileri ve personeliyle yakından ilgilenerek bir süre hasbihal eden Vali Coşkun ve Bakan Yardımcısı Turagay, fuarın hem ilimiz hem de ülkemiz ekonomisi için hayırlara vesile olması temennisinde bulundular.

Tekstil Makinaları Fuarı’nın kapıları 13 Kasım’a kadar ziyaretçilerine açık olacak.

Editör: Haber Merkezi