Yeniçağ Gazetesi yazarı Murat Ağırel, 3Y Üzerine Söyleşi (Yolsuzluk, Yoksulluk, Yağma) başlıklı söyleşi ve imza gününde Kahramanmaraş’ta okurlarıyla buluştu.

İYİ Parti Kahramanmaraş Onikişubat İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen söyleşi ve imza günü İYİ Parti binasında gerçekleşti. 

İYİ Parti Onikişubat İlçe Başkanı Av. Murat Doğan Kılıç, kısa bir konuşma yaparak, Murat Ağırel’in korkusuz, cesur bir gazeteci olduğuna vurgu yaparak, katılımcılara teşekkür etti.

İYİ Parti İl Başkanı Ahmet Çabukel de, ülkenin Murat Ağırel gibi cesur gazetecilere ihtiyacının olduğunu belirterek; “Yolsuzkları İYİ Parti iktidarında son bulacak. Milletin hakkını yiyenler elbet hesap verecek. İYİ günler çok yakında” dedi ve sözü Ağırel’e bıraktı.

Son dönemde kamu kurumlarındaki usulsüzlük iddialarını konu alan "İlk Defa Yayınlanan Sayıştay Belgeleri-Şaki" adlı kitabından kesitler aktaran Ağırel, Türkiye gündemine dair açıklamalarda da bulundu.

Konuşmasında, yolsuzluğa karışanların bir gün adalet önünde hesap vereceğine inandığını belirten Ağırel, “Bugün bana “Yolsuzlukları yazıyorsunuz da ne oluyor?” diyebilirsiniz. Bugün bir şey olmayabilir ama er ya da geç hesabını verecekler. Gazeteci cesur olmalı, gerçekleri yazmalı” diye konuştu.

Söyleşinin ardından Ağırel, kitabını okurları için imzaladı.

Yoğun katılımın olduğu Ağırel’in söyleşi ve imza gününe, İYİ Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Av. Ahmet Çabukel, İYİ Parti Onikişubat İlçe Başkanı Av. Doğan Murat Kılıç, İYİ Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Uğur Onur, İYİ Parti Kurucu İl Başkanı Dr. Faruk atlı, İYİ Parti Onikişubat Kurucu İlçe Başkanı Devlet Ağdur,  İYİ Parti Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Doç. Dr. Bülent Meşe, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda okur katıldı.

Editör: Haber Merkezi