Ziraat Türkiye Kupası 1. Eleme Turunda Niğde Anadolu FK ile, Yardımcıoğlu Sigorta Kahramanmaraşspor, arasında Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Kampüs Stadı'nda 15 Eylül Perşembe günü oynandı ve Kahramanmaraş Temsilcisi 3-2 mağlup oldu.

Yardımcıoğlu Sigorta Kahramanmaraşspor ile Niğde Anadolu FK, arasında saat 13.00'de başlayan müsabakayı Konya Bölgesinden Ramazan Doğanay yönetti. Antalya Bölgesinden Uğur Çakmak ile Vedat Güneş yardımcı hakem olarak görev yaptığı maçta 5 gol çıktı.

Müsabakanın 3.dakikasında Furkan Çetin'in 5. dakikada ise Mehmethan Küçük'ün golleri ile Yardımcıoğlu Sigorta Kahramanmaraşspor 2-0 öne geçti. Ev sahibi ekip ise 33. Dakikada Harun Kahraman’ın serbest vuruştan attığı müsabakada Yardımcıoğlu Sigorta Kahramanmaraşspor, ilk yarıyı 2-1 önde kapattı. 56.dakikasında sağdan yapılan ortaya Murat Şamil Kurt elle topu ağlara gönderdi. Niğde Anadolu FK Murat Şamil Kurt'un bu golü ile skoru 2-2 yaptı. 90.dakikada Umut Alpaslan ile, Niğde Anadolu FK  3-2 öne geçti.  Niğde Anadolu FK'ya 3-2 mağlup olan Kahramanmaraşspor kupaya veda etti.

Editör: Haber Merkezi