Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş; Geçtiğimiz hafta Türkiye Cumhuriyeti Bakanımız, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımız, Hollanda da iğrenç ve alçakça bir şekilde saldırıya uğradı. Buna tepki vermek amacıyla, Türkoğlu Kangal yetiştiricileri olarak, bizim asaleti yüksek Türkiye'mizin Kangal köpekleriyle beraber bir tepki organizasyonu düzenledik. 

Biz bu vesile ile Hollanda'yı kınıyoruz. Tabi bu yaptıkları çirkin bir hareket bizler normalde evine gelen misafir düşmanın  bile olsa Türk Milleti olarak ağırlarız. Bunlar yıllardır bize medeni ülkeler olarak tanıtılmış ama gördük ki, tek dişi kalmış canavar olarak görüyoruz.



Bunun  için Kangal köpeklerimiz normalde 120 kelimeye kadar hafızalarında tutabilirler. Bu yüzden bunların beyinlerine Hollanda kelimesini söyleyeceğiz. Hollandalılar dışında kimseyi ısırmayacaklar, bu kadarda asil hayvanlar.

Tekrar biz bu vesile ile Türkiye Cumhuriyeti Bakanımıza bu yapılan alçakça saldırıyı Kangal yetiştiricileri birliği olarak kınıyoruz.



Kangal köpek sahipleri adına konuşan Hasan Gül;Hollanda'nın Türkiye'ye yapmış olduğu yanlışlarla, Hollanda'ya küçük bir gösteri yapmak istiyoruz. Biz insanları köpeklerine ısırtırıp boğdurmayız. Bizim köpeklerimiz ağzı açık, medeni bir şekilde insanları gördüğü an saygı gösteriyorlar, ama Hollandalılar bizim insanımızı köpeklerle ısırtıryorlar. Bu yüzden bizde Hollandalılara diyoruz ki,'Sizin Bin Köpeğiniz, Bizim Bir Köpeğimize Gücü Yetmez' onun için Hollandalılara bir mesaj gönderiyoruz.Türkiye'de herkes bunu yapıyor Kahramanmaraş'ta da bizler yaptık.

Kangal Köpek sahibi Mesut Saygılı ise;Hollanda'nın kurt köpekleri varsa, bizim de kangal köpeklerimiz var. 50 tane kangal yetiştiricisi olarak Hollanda'yı şiddetle kınıyoruz.
Editör: Haber Merkezi