18 Aralık 2022 Perşembe günü Ankara Nazım Hikmet Kültür Merkezi’nde düzenlenecek olan ‘Türkiye’nin Sihirli Elleri’ yarışmasına Türkiye’nin farklı illerinden çok sayıda kuaför katılacak. Yarışmaya Kahramanmaraş’ı temsilen Hair Star Kuaför’ün ustaları Mehmet Bayrakçı ve Ziya Yüceyıldız katılacak.

Yarışmacılar erkek saç kesimi, türban tasarımı, salon topuzu ve kaş tasarımı kategorisinde yeteneklerini sergileyecekler.

60 erkek, 15 topuz ve 15 türban tasarımı olmak üzere ayrıca 10 bayan kuaförünün de katılacağı yarışmada derece elde eden kuaföre kupa verilecek.

Ülke genelinde kuaförün ter dökeceği yarışma ile ilgili Kahramanmaraş’ı en iyi şekilde temsil etmek istediğini ifade eden Hair Star Kuaför Mehmet Bayrakçı; “bu yarışma için hazırlandım.

Bu yıl, dolu dolu ve bomba gibi bir şekilde hazırlandığım sihirli eller yarışmasına katılarak birinciliği Kahramanmaraş’ımıza getirmek istiyorum.

Kahramanmaraş’taki hemşehrilerim ve müşterilerimizden dua bekliyorum” dedi.

Hair Star Kuaför Sahibi Erdi Yüceyıldız da; “Salonumuzdan iki ustanın yarışmaya katılacak olması bizim için gurur kaynağı. İki kuaförümüze de inancının tam, Kahramanmaraş’ımızı ve salonumuzu en iyi şekilde temsil edeceklerdir. Her ikisine de başarılar diliyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi