Kahramanmaraş'ta Suriyeli bir iş adamının bağışıyla 2 bin 525 Türk ve Suriyeli ihtiyaç sahibi aileye gıda yardımı yapılmaya başlandı.

Kahramanmaraş İsar Derneği Başkanı Ali Şenel, dernek binasında gazetecilere yaptığı açıklamada, dernek olarak henüz kurulalı bir yıl olmadan hem Türkiye genelinde hem de dünyanın farklı ülkelerinde dağıttıkları yardımlarla hayırseverlerin güvenini kazanmaya devam ettiklerini söyledi.

İsminin açıklanmasın istemeyen bir Suriyeli iş adamının bağışıyla temin edilen 2 bin 525 gıda kolisini, ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya başladıklarını ifade eden Şenel, "Emanet ruhuyla veren el ile alan el arasında köprü olmaya çalışıyoruz. Suriyeli iş adamı kardeşimize hassasiyetlerinden dolayı bütün mazlum, masum insanlar adına teşekkür ediyoruz, Suriye-Türkiye kardeşliği adına teşekkür ediyoruz. Birlik ve beraberliğimize vesile olacağı için hassaten teşekkür ediyoruz. Rabb'im kendilerinden ve tüm hayır sahiplerinden razı olsun." dedi.

Şenel, bütün biçare insanların hamisi olmaya çalışan, "Yatağına hiçbir insan aç girmesin, ocağı tütmeyen hiçbir kardeşimiz kalmasın" diye çırpınan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç'a da desteklerinden dolayı ayrıca teşekkür ettiklerini kaydetti.

Editör: Haber Merkezi