Şehit Abdullah Çavuş Kapalı Yüzme Havuzu halkın yoğun ilgisiyle törenle hizmete açıldı.
 
Her yaşta ve her branşta sporu desteklemek ve yaygınlaştırmak için çalışmalarına devam eden, Başkan MAHÇİÇEK ve ekibi, geçen hafta Piri Reis Mahallesi’nde ki yüzme havuzunun faaliyete girmesinin ardından bir yenisi daha olan Şehit Abdullah Çavuş Kapalı Yüzme Havuzu da kapılarını Kahramanmaraş halkına açtı. 



Yüzme alanları olmadığı için sıcaktan bunalıp serinlemek isteyen vatandaşlar, su kanalı ve göletleri tercih edip boğulma tehlikesi yaşıyor hatta canlarını bile kaybedebiliyordu. Vatandaşlarımız, Onikişubat Belediyesi'nin açtığı havuzlarda bundan sonra güvenle yüzebilecekler.
 


Kapalı yüzme havuzunun açılışı; Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, 65. Hükümet Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, İçişleri Komisyon Başkanı Celalettin Güvenç, Milletvekili Uğur Dilipak, Ak Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ahmet Özdemir, Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis Üyeleri ve vatandaşların katılımı ile gerçekleştirildi.
 


Yaptığı yatırımlarla adından söz ettiren Onikişubat Belediyesi’ne ait kapalı yüzme havuzu kurdele kesimi ile hizmete sunulurken, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal ve 65. Hükümet Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak’da Başkan MAHÇİÇEK’E, gençlerin ve çocukların yararlanabileceği, faydalı ve güzel yatırımlara imza attığı için teşekkür ederek, hayırlı olsun temennisinde bulundular.
Editör: Haber Merkezi