Prof. Dr. Dağlı, sadece Türk Milleti’nin değil, büyük bir azmin, kararlılık ve mücadelenin örneği olan Büyük Taarruz’un birçok ulusun kaderini de değiştirdiğini bildidrdi.

Büyük Taarruz’un 95. yıldönümünü kutlamanın sevinç ve onurunu yaşadıklarını dile getiren Prof. Dr. Dağlı, “Bu zafer, her türlü yokluk ve sıkıntı içinde dahi Türk Milleti’nin asla kaybetmediği inancı, azmi ve birlik- beraberlik ruhu ile Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları önderliğinde kazanılmıştır” dedi.

Türk gençliğinin de, atalarının bir an bile tereddüt etmeden seve seve canlarını verdiği bu toprakları, her ne pahasına olursa olsun korumaktan asla vazgeçmeyeceklerini belirten Prof. Dr. Dağlı, “SANKO Üniversitesi olarak bizler de bu kadar yüce değerlere sahip bir milletin gençlerinin eğitiminde rol almaktan gurur duyuyoruz” ifadelerini kullandı.    

“Şanlı bayrağımızın altında, başta Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve aziz şehitlerimizin bizlere armağan ettikleri bu cennet vatan için büyük bir şükran, minnet ve saygıyla anıyorum” diyen Prof. Dr. Dağlı, nice 30 Ağustosları milletçe, birlik ve beraberlik içinde kutlayabilme dileğinde bulundu.
Editör: Haber Merkezi