Kahramanmaraş'ın tek, bölgenin en büyük AVM’si olan Piazza, açıldığı günden bu yana düzenlediği cazip alışveriş kampanyalarıyla ziyaretçilerin ilgi odağı oluyor. Giyimden kozmetiğe, elektronik eşyadan mücevherata kadar her zevke ve bütçeye uygun kampanyalı ürünler ziyaretçileri mutlu ediyor.

Sadece kent merkezi değil, çevre illerden de mevsim sonu indirimlerden yararlanmak amacıyla Kahramanmaraş Piazza AVM’ ye gelen ziyaretçiler, 150 TL ve üzeri alışveriş yapmaları halinde Fiat Egea sahibi olma şansı kazanıyor.

Piazza’nın 9 Temmuz’da başlattığı sıfır kilometre otomobil kampanyasına dâhil olmak isteyen alışveriş tutkunları, AVM’nin danışma biriminde ibraz ettikleri her 150 TL’lik alışveriş fişi yada faturaları karşılığında, bir adet çekiliş hakkı kazanıyor.

6 Kasım 2018 tarihine kadar devam edecek olan kampanyadan yararlananlar, alışverişlerini arttırdıkça hayallerine daha fazla yaklaşma imkânı buluyor. 

Bugünlerde Piazza’ya gelip mevsim sonunun cazip fırsatlarından yararlananlar,  evlerine son model otomobil sahibi olma hayaliyle dönüyor.

Kampanya bitiminde Milli Piyango İdaresi, Noter ve ziyaretçilerin huzurunda 16 Kasım Cuma günü yapılacak çekilişte son model Fiat Egea otomobil, sahibini bulacak.

Editör: Haber Merkezi