Babalar Bu Yıl Çok Şanslı

Altınyıldız'da, “Babadan Oğula Geçen Kalite” sloganıyla takım elbise, 3 gömlek ve 3 kravat 399, 99 TL'den müşterilerini bekliyor. Rahat ve kaliteli ayakkabıların markası İnci, Babalar Günü'ne özel yüzde 50 indirim uyguluyor; bunun yanı sıra seçili altın ürünlerinde yüzde 50 artı yüzde 20 indirimle cazip kampanyasını taçlandırıyor. “İlk Kahramanım Babam” diyen DeFacto, babalara özel olarak tasarlanan Baba Gömleği’ni 24, 99 TL’den satışa sunuyor. Babalar için rahat ve kullanışlı bir yaz koleksiyonu sunan Koton'da ceket 129, 99 TL’den, pantolon 39.99 TL’den, gömlek ise 29.99 TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor. “Gömlek krallığı” sloganı ile müşterilerini karşılayan Tudors ise 19,90 TL’den başlayan fiyatlarla babasına özel bir armağan sunmak isteyenlere hitap ediyor.

Tatil Yapma Fırsatı
Şık babaların vazgeçilmez adresi Süvari'de Babalar Günü’ne özel, 3 gömlek 79,90 TL’den alıcılarını bekliyor. Süvari ayrıca, 15 Haziran'a kadar 150 TL ve üzeri alışveriş yapan tüm müşterilerine Antalya’da 5 yıldızlı otelde tatil yapma şansı tanıyor. Kiğılı net yüzde 60 indirim uygularken,  Kip de Babalar Günü’ne özel yüzde 40 indirim fırsatı sunuyor. 

Bahar Temizliği Zamanı 
“En Özel An, Yaşadığınız An” sloganı ile mutluluklara ortak olan Karaca, Haziran ayına özel yüzde 70’e varan indirimlerle müşterilerini bekliyor. Ev tekstilinin adresi Chakra ise 
300 TL ve üzeri alışverişe yüzde 30, 300 TL’ye kadar olan alışverişe ise yüzde 20 indirim uyguluyor. “Bahar Temizliği Zamanı” diyen İşbir Yatak ise alışverişleri, nevresim takımı hediyesi ile süslüyor.




Editör: Haber Merkezi