Hürriyet Mahallesi’nde inşa edilmiş spor salonu tam bir spor kompleksi olacak şekilde tasarlanmış olup her türlü aktiviteyi yapabilme olanağı sunacaktır. Piri Reis ve Şehit Abdullah Çavuş Mahallelerinde ki kapalı yüzme havuzu ise eğlence, aktivite ve eğitim merkezi konseptli olup güvenli ve teknolojik sistemler kullanılarak vatandaşın ihtiyaçlarını karşılayacak nitelikte hazırlanmıştır. Ayrıca Onikişubat Belediyesi, spor salonu ve kapalı yüzme havuzlarında ki, fitness aletleriyle de sağlıklı ve profesyonel bir şekilde spor yapma imkanı da sunmaktadır.
 


FIBA ve FIVB standartlarına uygun basketbol ve voleybol sahası, güreş müsabakaları için güreş minderi ile fitness aletleri bulunan spor salonu kentte önemli bir eksikliği giderecektir. Son derece teknolojik ve intizamlı bir şekilde tasarlanmış olan kapalı yüzme havuzu ise, 2 adet olmak üzere profesyonel bir şekilde spor yapmaya uygun fitness salonu ile en kısa sürede hizmete girecektir.
 


Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi MAHÇİÇEK, Piri Reis ve Şehit Abdullah Çavuş Mahallelerinde ki kapalı yüzme havuzunun tüm bölgeye hizmet edeceğini vurgulayarak, “İnşaatımız hızlı bir şekilde ilerliyor, fiziki ve teknik anlamda çalışmalarımız tamamlandı. Kısa süre içerisinde buradaki çalışmaların son aşamalarını da tamamlayarak havuzumuzu ve spor salonumuzu halkımızın hizmetine sunacağız” dedi.  En büyük isteklerinin özellikle çocukların ve gençlerin spor yapması olduğunu dile getiren Başkan MAHÇİÇEK, "Onikişubat Belediyesi olarak spor tesisleri yapmaya devam edeceğiz. Sağlıklı bir gelecek istiyorsak bu yatırımları yapmak zorundayız. Piri Reis ve Şehit Abdullah Çavuş Mahallelerimizde ki kapalı yüzme havuzu ve Hürriyet Mahallemizde ki spor salonumuz şimdiden şehrimize hayırlı olsun” diye konuştu.



Editör: Haber Merkezi