Pazarcık belediyesi Konferans salonun da, Pazarcık İmam Hatip Lisesi’nin düzenlediği 18 Mart Çanakkale Zaferi Şehitleri anma programına katılarak öğrencilerle bir araya geldi. Daha sonra Cuma namaz’ını kılmak için Pazarcık Ulu Cami’sine giden Güvenç, Vatandaşlarla birlikte namaz bitiminden sonra camii önünde Pazarcık Belediyesi tarafından dağıtılan çorba ikramına katıldı. İkramdan sonra esnafları da ziyaret eden Güvenç, gündem de olan terör olayları ile ilgili esnaflarla beraber kısa sohbet etti, sohbetinden sonra Camlıca ve Ahmet Bozdağ taziye evlerine uğrayarak taziyede ve başsağlığın da bulundu. Taziye ziyaretlerinden sonra son olarak Pazarcık Meslek Yüksek Okulu Rektörünü ziyaret ederek okulla ilgili bilgiler aldı ve daha sonra öğrencilerin düzenlediği 18 Mart Çanakkale zaferi şehitleri anma programına katıldı.



Ziyaretlerinden sonra gazetemize açıklamalar da bulunan Güvenç,

‘’Bu hafta meclisimiz tatil bizlerde bu vesile ile şehrimizde ve ilçelerimizde gezilerde ve incelemelerde bulunuyoruz. Dün Kahramanmaraş merkez de ziyaretlerde bulunduk bugün ise ilçemize Pazarcık’tayız. Şehit ailelerimiz ile yemek yedik sohbet ettik, mevlid-i şeriflere katıldık ve taziye evlerinde başsağlığı dileklerinde bulunduk. Bazı yerlerde incelemelerde yaptık, Kaymakamımız Dr.Mehmet Boztepe, Pazarcık Belediye Başkanımız Yakup Hamdi Bozdağ, Ak Parti Pazarcık İlçe Başkanımız Mesut Ganidağlı’dan bilgiler aldık ve yapımı yeni bitirilen Üniversitemizle ilgili Pazarcık Meslek Yüksek Okulu Rekrörümüz Mustafa Baylan’dan okulumuzun sorunları konusunda bilgiler aldık. Elimizden geldiği kadar allahın izniyle en iyi hizmetleri ilçemize kazandırmak için elimizden geleni yapıcaz, ben buradan sizin vesileniz ile bütün başta Çanakkale şehitleri olmak üzere Gazi Mustafa Kemal Atütürk’e ve bütün şehitlerimize Allah’tan rahmet, şehit yakınlarına ise sabırlar diliyorum,’’ dedi.

Daha sonra TBMM İçişleri Komisyon Başkanı  Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili  Celalettin Güvenç ziyaretleri ile ilgili açıklamalarından sonra ilçeden ayrıldı. 


Editör: Haber Merkezi