Türkoğlu Belediyesi ve Türkoğlu Gençlik Spor Müdürlüğü tarafından kapalı spor salonunda 44 mahalle arasında düzenlenen voleybol turnuvasında final maçı Kılılı ve Kırmakaya mahalleleri arasında gerçekleşti. Kıyasıya geçen mücadelede Kılılı mahallesi 3-1 galibiyetle şampiyon olurken,Kırmakaya mahallesi 2.Uzunsöğüt mahallesi 3.Kumçatı mahallesi ise 4. olarak turnuvayı tamamladılar.
 

   
Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş maç sonunda tüm sporcuları tek tek tebrik ederek, ardından turnuvadaki şampiyon olan Kılılı Mahallesi takımı sporcularına kupasını ve ödülü takdim etti,ikinciye ise ödülünü Türkoğlu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Nar verdi.
   

 
Final maçında Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş’un maçı izlemeye gelen taraftarlar tarafından ” Osman Başkan Büyük Başkan” tezahüratları ile konuşması sık sık kesilen Başkan Okumuş, “Kılılı Takımımız ve Kırmakaya Takımızın biz seyirciye böyle güzel bir voleybol müsabakası izlediklerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz. İmkan Bizden Oynamak Sizden, bahar turnuvasında amacımız belediye ve mahalleler arasındaki değerli sporcularımız ve mahalleler arasındaki vatandaşlarımızın kaynaşmasıydı. Bunu sağladığımızı sanıyoruz. Bundan sonra kurumlar arası voleybol turnuvası ve mahalleler arası futbol turnuvamız devam edecektir.Kırmakaya mahallesinden gelen seyircilerimize de bir alkış istiyorum. Voleybolcu arkadaşlara da bu centilmence gösterilerinden dolayı kendilerine, muhtarlara, 44 mahallemizden katılan sporculara ve izlemeye gelen seyircilerimize ,  belediyemiz adına çalışmalara katılan Başkan yardımcımız  Ramazan Bozdoğan’a ve bütün ekibe özellikle Spor İlçe Müdürümüze, hakemlerimize teşekkürlerimi sunuyorum. Bir sonraki maçta da inşallah turnuvada herkesi tüm mahalleleri bekliyorum, diyerek konuştu.


Editör: Haber Merkezi