Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesi Pekeller Camii'nde açılan Kur'an kursuna katılan öğrencilerin motivasyonunu arttırmak için din görevlileri tarafından caminin avlusuna yapay havuz kuruldu. Pekeller Camii İmam Hatibi Yusuf Karaoğlan'ın aşırı sıcaklarda çocukların sıkılmaması için bulduğu yapay havuz çözümü hem çocukları hem velileri mutlu etti. 

Kur’an kursuna katılan öğrencilerin daha heyecanlı olduğunu aktaran Yusuf Karaoğlan, “Bu etkinlikte öğrencilerimizin kursumuza ara vermeden, derslerinde daha gayretli daha verimli daha heyecanlı olduklarını görüyoruz. Öğrencilerimizin bundan sonraki yaşantısında ışık tutacak bilgileri almalarına gayret gösteriyoruz. Camimizde ve tüm camilerimizde öğrenimine devam eden öğrencilerimize ve tüm gençliğimize hayırlı bir nesil olmalarını dinine, vatanına, milletine aşık bir nesil olmalarını temenni ediyorum” diye konuştu.



Camide eğitim gören öğrenciler ise, eğitmenleri tarafından kurulan havuzla eğlenerek eğitim almanın mutluluğunu yaşadıklarını söylediler.
Editör: Haber Merkezi