Kahramanmaraş Fuar Merkezi  (KAFUM)alanı içerisinde yapımına başlanan ve yap-işlet modeli yapılmakta olan toplantı ve kongre salonu inşaatında incelemelerde bulunan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Kahramanmaraş’ta önemli bir eksiği daha gidereceklerini söyledi.

İnceleme sonrası bir açıklama yapan Başkan Erkoç: “Kahramanmaraş Fuar Merkezi alanında yapımına başlanan toplantı ve kongre salonunda incelemelerde bulunduk. Burada Kahramanmaraş’ımıza yeni bir bina kazandırıyoruz. Yap-İşlet-devret modeliyle yapıyoruz bu binayı ve Kahramanmaraş’ımızın en prestijli salonlarından bir tanesi olacak. Burada çok amaçlı salonlar var. Toplantılar, konferanslar yapılacak ve ses akustiğine de çok uygun. Çok modern ve yalıtımlı bir alan burası. Burası bittiğinde KAFUM’la birleştiğinde, bütünleştiğinde bölgenin en önemli merkezlerinden bir tanesi haline gelmekte. Burası yaklaşık 2500 metrekare oturumu olan ve çok amaçlı birçok salonu olan bir bina olacak.

Özellikle fuarlarda toplantı yapacak salon konusunda problem yaşamaktaydık. Burada bir müteşebbisimin yap-işlet ile burayı hizmete sunması da bizim için çok önemli. Çünkü hem belediye kaynaklarımızın kullanılması yönünden çok doğru bir karar olduğunu düşünüyoruz, hem de ticaretin daha güçlü hale gelmesi için bu çok önemli. İnşallah Kahramanmaraş’ımız için hayırlı hizmetlerde kullanılır diyoruz ve arkadaşlarımızı da tebrik ediyoruz” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi