Kahramanmaraş Akdeniz Gazeteciler Cemiyeti (KMAGC) Yönetimi Başkan İbrahim Baykut ve beraberinde Zeki Demir, Babaros Burak Vanlı, Ali Keklik, Serkan Ercüment Kuzu, Ömer Faruk Salman KMTSO Başkanı Serdar Zabun’u makamında ziyaret etti.

Ziyaretten büyük mutluluk duyduğunu belirten KMTSO Başkanı Zabun, toplumun gelişiminde büyük katkılar sağlayan birlik ve beraberliğin korunmasında da önemli katkılar sağladığını doğru ve tarafsız haberciliğin önemli olduğunu söyledi.

KMAGC Yönetimi Başkan İbrahim Baykut ise Genç gazeteci arkadaşlarımızı bir çatı altında toplayarak birlik beraberliği, yardımlaşmayı ve sosyal etkinlikler ve eğitim programlarıyla destek verdiklerini söyledi. KMAGC olarak genç arkadaşlarımızı ötelemekten çok sahiplenmeyi ilke edindiklerini belirten Baykut, “Son yıllarda gazeteciliği yan sektör olarak görenleri, şantaj, tehditle basının adını kirletenlerle mücadele edeceğiz. Bunu yaparken de en büyük destek kurum ve kuruluşlara düşüyor” dedi.

KMAGC Başkanı İbrahim Baykut ve yönetim kurulu üyeleri ev sahipliğinden dolayı KMTSO Başkanı Serdar Zabun’a teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi