Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay’ın prestij projeleri arasında yer alan Kamu Külliyesi projesinde sona gelindi.

Belediye hizmet binası ile birlikte meclis binası, kreş ve yemekhane binaları tamamlanırken, kaymakamlık binası ile ilgili de ihalenin tamamlandığı ve inşaata başlanacağı bildirildi. Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, ilçenin geleceği olan projenin hızla devam ettiğini bildirdi.

Başkan Okay, konuyla ilgili konuşmasını şu şekilde sürdürdü: “Doğuya doğru gelişimin önünü açacak olan bu projeyi çok değerli görüyoruz. Bu kapsamda çalışmaları büyük bir titizlikle takip ediyoruz. Bugün geldiğimiz noktada belediye hizmet binası, kreş, meclis binası ve yemekhane gibi binalarımız neredeyse tamamlanmış durumdadır. Kaymakamlık binamızın da ihalesi yapıldı. Zaten temeli atılmış olan binanın inşaatına kısa zamanda başlanacağını öngörüyoruz. Tüm bu çalışmaların tamamlanmasıyla ilçemiz modern ve kamu hizmetleri bakımından üst düzey bir yapıya kavuşmuş olacak.”

Editör: Haber Merkezi