“Ticaret ile ilgili istişarelerde bulunduk”

Kahramanmaraş CHP İl Başkanlığı ziyaretinde CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş CHP Milletvekili Ali Öztunç ile Kahramanmaraş CHP İl Başkanı Esat Şengül ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen KAMTİAD Başkanı Işık ve yönetim kurulu üyeleri, sosyal medyadan yaptıkları paylaşımda “Kahramanmaraş’ın geçmiş ve gelecekteki ticareti ile ilgili istişarelerde bulunduk.” İfadelerine yer verdi.

“Amacımız Kahramanmaraş”

Daha sonra ise başkan Işık ve ekibi İYİ Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Av. Ahmet Çabukel’ i ziyaret ederek Kahramanmaraş’ın iş dünyası hakkında istişarelerde bulundu.

KAMTİAD Başkanı IŞIK yapmış olduğu açıklamada şu ifadelere yer verdi,  “ Kahramanmaraşlı iş insanlarımızın sorunlarını çözebilmek ve Kahramanmaraş ticaretinin gelişmesi için her kesimin görüşleri bizim için değerlidir. Amacımız Kahramanmaraşlı iş insanlarımızın yapmış oldukları ticari faaliyetlerin başarısını artırmak. Kahramanmaraş ticaretinin gelişmesine katkı sağlamak, bundan dolayı mecliste bulunan siyasi partilerimiz ile bir araya gelmeye devam edeceğiz. Kahramanmaraş ticaretinin gelişmesi adına diğer STK’lar ile birlikte hareket edeceğiz.”

Editör: Haber Merkezi