Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın, beraberinde KASKİ Göksun Şube Müdürü Canan Keskin ve Belediye Birim Amirleri ile birlikte Kaleboynu Mahallesini ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceledi.

Mahalle Sakinleri ile bir süre sohbet eden Başkan Aydın, burada yaptığı konuşmada, seçim döneminde ifade ettiği ‘Büyükşehir’in büyük gücünü kullanacağız’ sözünü hatırlatarak, “Geçen iki yıl içinde olduğu gibi 2016 yılında da Büyükşehir’in büyük gücünü kullanarak en uzak mahallerimize varıncaya kadar acil sorun ve ihtiyaçları çözüme kavuşturacağız” dedi.



Proje kapsamında, Kaleboynu mahallesinin içme suyu sorunun ortadan kalktığını ifade eden Başkan Aydın, şunları kaydetti:

“Geniş ve dağınık bir coğrafyada kurulu olan Kaleboynu mahallemiz yaklaşık 20 yıldır içme suyu sıkıntısı çekiyordu. Geçmiş yıllarda birtakım çalışmalar yapılmış olsa da yeterli olmadı. Bu sorunları göreve gelmeden öncede bildiğimiz için hiç vakit kaybetmeden planlama çalışmalarına başladık. 2014 ve 2015 yıllarında olduğu gibi Büyükşehir Belediyemizin büyük gücünü kullanarak en uzak mahallemize kadar hizmeti götürme gayreti ile çalışıyoruz. Bu kapsamda KASKİ tarafından yapılan birinci etap içme suyu projesi kapsamında 110’luk boru ile toplam bin 500 metre ishale hattı, terfi deposu ve kaptaj yapılacak. Çalışmalarının sonunda mahalle sakinlerimiz düzenli ve kesintisiz içme suyuna kavuşmuş olacak.”

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç ve ekibine teşekkür eden Başkan Aydın, projenin mahalle sakinlerine de hayırlı olması temennisinde bulundu.
Editör: Haber Merkezi