Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Kahramanmaraş Şube Başkanı Atıf Şirikçi ve heyetinin KMTSO’yu ziyaretinde konuşan Başkan Karaküçük, son günlerde yaşanan terör olaylarını kınadı. 

“Ülkemizde yaşadığımız bazı menfur terör saldırılarını biz Kahramanmaraş iş dünyası olarak, kınıyoruz” diyen Karaküçük, “ Ülkemizdeki her bireyi ve herkesi sağduyuya davet ediyoruz. Bunu amaçlayan, bu niyeti oluşturmaya çalışanlar Türkiye Cumhuriyetinin birliğini ve beraberliğini bozamayacağının altını çizmek istiyoruz. Umarız bir an önce bu menfur saldırılar son bulur. Saldırılarda yaralanan vatandaşlarımıza acil şifalar dilerken hayatını kaybeden vatandaşlarımızın ailelerine başsağlığı diliyoruz. Yaşanan çatışmalarda yaralanan güvenlik güçlerimize acil şifalar, şehit olan tüm güvenlik güçlerimize ise Allahtan rahmet diliyoruz” dedi



SİADLAR GELİŞİRSE KAHRAMANMARAŞ GELİŞİR
Başkan Karaküçük, siadların gelişmesinin Kahramanmaraş adına önemli olduğunu belirterek şunları dile getirdi: “İş dünyası olarak Kahramanmaraş’ta MÜSİAD’ın tekrar kurulmasından dolayı memnuniyet duyduğumuzu belirtmek isterim. MÜSİAD Türkiye’de misyonu ve vizyonu ayrı olan iş dünyasını temsil eden bir sivil toplum örgütüdür. MÜSİAD’da görev alan Atıf Şirikçi ve yönetim kurulu üyelerinden birçoğu Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odamızın meclis üyeleridir. Birçok başarılı ve değerli iş adamlarını içinde bulunduran bir sivil toplum örgütüdür. Kahramanmaraş’ta Siad’lar ne kadar gelişirse iş dünyası ve ekonomi o kadar güçlenir, iş dünyasının sorun ve çözüm önerileri önem kazanır. Bunu Kahramanmaraş ekonomisi ve iş dünyası adına olumlu olduğunu ve şehir ekonomisinin gelişmesi adına önemli buluyorum. MÜSİAD’ın yeniden faaliyete geçmesinin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. KMTSO olarak tüm sivil toplum örgütleri ile el ele, yan yana hep birlikte çalışıyoruz ve bundan büyük bir memnuniyet duyuyoruz” 

BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE ATLATABİLİRİZ
Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Kahramanmaraş Şube Başkanı Atıf Şirikçi, “Ülkemizin son yaşadığı olayları, birlik ve beraberlik içinde atlatabilmemiz için hep beraber bir olup aynı noktaya bakmamız gerekir” dedi.
Şirikçi şöyle konuştu: “Çatışmalarda yaralanan güvenlik güçlerine acil şifalar, şehit olanlara ise Allah’tan rahmet dilerim. Ülkemizin son yaşadığı olayları, birlik ve beraberlik içinde atlatabilmemiz için hep beraber bir olup aynı noktaya bakmamız gerekir. İstanbul Taksim’de gerçekleşen terör saldırısı birliğimize ve bütünlüğümüze yapılmış bir saldırıdır. Devletimiz çok güçlü, bu olaylar  kısa zamanda sona erdirilecektir.  Biz MÜSİAD olarak misyonu ve vizyonu ile milli bir teşkilatız. Bu teşkilatın en önemli noktası devletinin ve milletinin yanında olması. Devletin milli birliği  ve menfaati noktasında da devletimize  her türlü desteği vermeye hazırız. Türkiye ve Kahramanmaraş’a sivil toplum kuruluşu olarak en büyük desteği vereceğiz”
Ziyarete KMTSO Başkanı Kemal Karaküçük, KMTSO Başkan Yardımcısı Serdar Zabun, KMTSO Yönetim Kurulu üyelerinden Mehmet Akif Gölcü, Mehmet Beşen, Fürkan Bayazıt, Salih Ziya Gümüşer, Hüseyin Özdal, MÜSİAD Şube Başkanı Atıf Şirikçi, MÜSİAD Başkan Yardımcıları Selahattin Sandaloğlu, Mustafa Buluntu, Yönetim Kurulu Üyelerinden Bünyamin Dokumacı, Ökkeş Kır, Mustafa Kıraç, Mustafa Gülçin, Cüneyt Beyit katıldı.

Editör: Haber Merkezi