Bir işletmeci tarafından ihale ile alınan ve hastanenin ana giriş kapısı ile acil giriş kapısı bitişiğine açılan büfede satılan ürünlerin hem ucuzluğu, hem de kalitesi hasta yakınları tarafından da beğenildi.

Özellikle akşam mesai sonrası ve hafta sonları hastane personeli yanında, hastaneye gelen hasta ve refakatçılarının rağbet gösterdiği cafe@büfelerden alış-veren yapan müşterilerin memnuniyeti gözlerinden okunurken, bir büyük ihtiyacı giderdikleri için başta Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Semin Yancar, Hastaneler Birliği İdari-mali İşler müdürü Murat Bulut, İdari-mali İşler müdür Yardımcısı İbrahim Sarıbıyık, Hastane Başhekimi Mehmet Ceren ile Hastane Müdürü M. Ali Bahar'a teşekkür eden hastane personeli, 'Buralarda satılan ürünler hem kaliteli, hem ucuz. Keşke ürün çeşidi biraz daha fazla olsa. Yakışan bir mekân olmuş" ifadesini kullandılar.

MEMNUNİYET HAD SAFHADA

Müşteri memnuniyetinin ön planda tutulduğu büfe@cafelerden alış-veriş yapan müşteriler kadar hasta ve hasta yakınları, büfe@cafe karşısındaki ihata duvarlarının da rengârenk boyanmasının, değişik çiçek ve diğer motiflerle süslenmesinin daha şık düşeceğini, göze hoş görüneceğini söylediler. 







Editör: Haber Merkezi