Efsusturan Mahallesi, Hilalkent dubleks evleri bölgesinde yapımı devam eden çalışmaları yerinde inceleyen ve konu hakkında açıklamalarda bulunan Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven şunları kaydetti,” 

Hilalkent bölgesindeyiz. Burası kooperatif olarak yapılan bir alandı. 20 yıl kadar süren bir tapu problemi vardı. Allaha şükür yaklaşık 3 hafta kadar önce hak sahiplerine tapularını dağıtmak bize nasip oldu. Şimdi ise ilk burası defa üst yapı yatırımına alınıyor. Özellikle kışın çamur yazın toz olan bir bölgemizdi. Kooperatif ile güzel bir işbirliği yaptık, ilk önce tapu sorununu halettik, mevcut yollarında belediye ağına devredilmesi ile birlikte bu alanda asfalt, kaldırım ve yol çalışmaları kapsamında bordür çalışmalarına başlanıldı. İnşallah önümüzdeki haftalarda ise asfalt çalışmalarını tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunulacak ve bu bölgedeki üst yapı çalışmaları tamamlanmış olacak” şeklinde konuştu.



Önümüzdeki referandum ’un ülkenin geleceği olduğunu belirten Başkan Güven konuşmalarını şöyle sürdürdü,” Bazı bölgelerinde hizmet taleplerimiz oluyor. Bizler her gün seçim varmış gibi çalışmalarımıza devam ediyoruz ama bu önümüzdeki seçim, ne belediye başkanlığı seçimi, ne muhtar seçimi nede milletvekilliği seçimi. Yapacağımız bu seçimle çocuklarımızın, torunlarımızın geleceğini onayacağımız, yeniden büyük Türkiye’mi, yeniden dirilecek miyiz onu oylayacağımız bir referandum çalışması, bizler yaptığımız hizmetler ile bunu çok fazla ilişkilendirmiyoruz. Hizmetlerimiz zaten devam ediyor. Bir taraftan seçim çalışmalarımız ile birlikte ekiplerimiz ise hizmetlerimize durmaksızın devam ediyor. Seçim çalışmaları bize zaten olağanüstü bir ukde getirmedi söylediğimiz gibi biz zaten her gün seçim yapılacakmış gibi çalışmalarımıza devam ediyoruz.  



Benim hemşerilerimizden istirhamım geleceğimizin seçimi olacak olan bu seçim hiçbir seçim gibi değil, geleceğimizin ve çocuklarımızın istikbalini, yeniden büyük Türkiye için, milletimiz bayrağımız için yapacağımız bir seçim olacak. Bu nedenle tüm İslam ümmetini ilgilendiren bir referandum olacak bu seçim. Bu noktada ben tüm kardeşlerimizin dualarını ve desteklerini bekliyorum”dedi.
Editör: Haber Merkezi