Fırat Görgel :” Kültür ve Turizm Bakanımız Mahir Ünal , Aile ve Sosyal Politakalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, MKY üyesi Metin Doğan Milletvekillerimiz konisyorn başkanlarımızla şanlı bir dönemdeyiz.,” dedi.
     
Basın kuruluşları ve Gazetecileri ziyareti kapsamında bugün Trabzon bulvarı üzerinde bulunan , Kahramanmaraş Gazeteciler Cemiyetine bir ziyaret gerçekleştiren Ak Parti Onikişubat ilçe başkanı ve yürütme kurulu üyelerini gazeteciler karşıladı.
     
Kahramanmaraş Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kemal Sayın, Genel Sekreter Akif Arslan, Mali Sekreter Bekir Doğan üyeler: Mehmet Fiskeci, Neşe Yıldızhan, Adem Gemci, Halil Hınaz, İsmail Koyuncu, Şenel Bağdemci, Bilal Evren , Devrim Başer, Niyazi Kara  başta olmak üzere Kahramanmaraş Gazeteciler cemiyeti üyeleri hazır bulundu.
     


Kahramanmaraş’ın en büyük ilçesi olan Onikişubat ilçesi Ak Parti İlçe Başkanı  Fırat Görgel, Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanı Ali Erdemoğlu, Teşkilat Başkanı Ahmet Gülpak, Tanıtım ve Medya Başkanı İnci Okumuş, Mustafa Kıraç,  Dış İlişkiler Başkanı Ahmet Alıcı, Yerel Yönetimler Başkanı Fatih Sarıkaya, Mali ve İdari İşler Başkanı Mustafa Çimen, Araştırma ve Geliştirme Başkanı Gül Çitil,  İlçe Sekreteri Ömer Faruk Kenger, İnsan Hakları Başkanı Hakan Kiraz yönetim kurulu üyeleri ve yürütme kurulu üyeleri ile birlikte gelerek gazetecilerle sohbet etti.
       
Gazetecilik mesleğinin çok zor olduğunu ve  gazetecilerin yaşadığı sıkıntıların neler olduğunu çok iyi bildiklerini ifade eden AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Fırat Görgel,  Gazetecilerle birlikte olmaktan çok mutlu olduğunu söyledi. 
   
Kahramanmaraş basınının üzerine düşeni en iyi şekilde yerine getirdiğini belirten  Görgel, Böylesine özverili çalışan tüm basın mensubu ağabeylerimizi ve arkadaşlarımızı tebrik ediyorum” dedi. 
     
Ziyarette, Ak Parti döneminde yapılanlar ve yapılacak olan konular ele alınırken, yerelde ise Kahramanmaraş’ın en büyük sorunları olan Havaalanı, karayolları, turizm ve eğitim konularında görüş alışverişinde bulunuldu.
       
AK Parti Onikişubat İlçe Teşkilatının ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getiren  Kahramanmaraş Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kemal Sayın ise , basının karşılaştığı sorunlardan bahsetti. Hükümetten sorunların çözümü için destek istedi. 
     
Kahramanmaraş Meselelerinin gündeme taşındığı sohbet toplantısında: Kahramanmaraş hava alanını iyileştirilmesi, Kahramanmaraş Çağlayancerit- Adıyaman yolu, Kahramanmaraş Kısık, Ekinözü – Elbistan yolu, Kahramanmaraş Göksun yolu gündem başı oldu.

Editör: Haber Merkezi