Haftalık Gazeteleri yöneticilerini bir araya gelen  Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç:” Göreve geldiğimizde dolmuşları kaldırarak halk otobüsüne dönüşmesi üzerine çalışma yapmaya başlamıştık. Dolmuşçu esnafının da desteği ile Kahramanmaraş’ta ki dolmuşları otobüse dönüştürdük.. emeği geçenlere teşekkür ediyorum.. 1 Mart 2016 Salı gününden başlayarak havuz sistemi geliyor.. bugünden sonra az yolcu taşıdık, çok yolcu taşıdık, bir , bir birini sollayarak öndeki yolcuyu ben kapayım dönemi bitiyor.. bugünden sonra havuz sistemi var herkes eşit kazanacak ,” dedi.



OTOBÜS MERKEZİ KURACAĞIZ
Gazeteciler: Bekir Doğan, Mehmet Fiskeci, Neşe Yıldızhan, Niyazi Kara, Halil Hınaz , Adem Gemci, İsmail Koyuncu ile sohbet eden başkan Fatih Erkoç: “ Yerini henüz netleştirmedik anacak bir otobüs merkezi yapacağız, güzergahlar çok uzun bunu kısaltacağız, her yerde otobüs merkeze gelecek, burada inen vatandaş ikinci defa para vermeden gideceği yerin otobüsüne binerek gidecek..
     
Arındırılmış bölge olarak planlamasını yapıyoruz, İstanbul da metro ve Metrebüs inme binme yerlerinde olduğu gibi otobüse binerken kart basmayacak o merkeze girerken kart basacak.. böyle bir merkez yapıyoruz..
     
Otobüslerin yolcu yoğunluğuna göre o hat üzerinde otobüs sayısının artırmak az olan yerlerde azatmak, gece gündüz gibi düzenlemeler yapılıyor yakında bu konuda geniş katılımlı bir toplantı ile tanıtımını yapacağız,” dedi.
Editör: Haber Merkezi