Hava şartlarının mevsim normallerinin üzerinde gitmesi nedeniyle yol çalışmalarına aralıksız devam eden Ekinözü Belediyesi İlçenin ve İçmelerin Giriş noktası olan Bölgede yol genişletme çalışması yapıyor. 

18 Bin kişinin yaşadığı Ekinözü İlçesinde yaz aylarının gelmesi ile birlikte 150 bin kişin bulunduğu ilçede Ekinözü Belediyesi aynı güzergâh üzerinde bulunan ve İçmeler yolu ile kesişen alanda genişletme çalışmalarına aralıksız devam ederken içmeler sezonu içinde çocuk oyun grubu, dinlenme bankları, yürüyüş ve spor aletlerininde yer alacağı yeşil alanda park ve peyzaj çalışmalarını başlattı.  Bu kapsamda süren çalışmalar kapsamında greyder yardımı ile alanda düzeltme çalışmaları yapıldı. Ekinözü ilçe girişini daha modern ve yeşil bir alan haline dönüştürmeyi hedefliyor.  



YOL GENİŞLETME ÇALIŞMALARI
Ekinözü ilçesinde yol genişletme ve asfaltlama çalışmaları hakkında açıklama yapan Başkan Çeleğen belediye hizmeti olarak ilçe genelinde birçok çalışmayı hızlandırdıklarını ve İlçe giriş yolunun darlığı nedeniyle yol genişletmesi yaptıklarını belirten Çeleğen, "

“İlçenin girişinden İçmeler yolu bağlantısına kadar Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatih Mehmet Erkoç'un girişimleriyle asfaltlama çalışması yapıldı. Kalan kısmı ise önümüzdeki günlerde tamamlanacak ve ilçemizin giriş ve çıkışı hem daha güzel bir görünüme sahip olacak hemde daha güvenli bir yol haline dönüşmüş olacak. Bu sayede ilçe merkezinde yol sorunu kalmayacak" diye konuştu. Çeleğen;  piknik ve mesire alanlarında çeşitli düzenlemeler de yapıldığını ifade ederken, yapılacak olan çalışmaların ilçeyi daha güzel bir görünüme kavuşturacağını ve ziyaretçilerin de gözdesi olacağını sözlerine ekledi


Editör: Haber Merkezi