Mevsim normalleri üzerinde seyreden aşırı sıcaklara rağmen vatandaşlara hizmeti sürdüren Pazar esnafına Dulkadiroğlu Belediyesi tarafından meyan şerbeti dağıtımı yapıldı. Termometrelerin 40 derecenin üzerinde sıcaklık ölçtüğü şu günlerde Dulkadiroğlu Belediyesi aşırı sıcaktan bulanan pazar esnafına ve vatandaşlara yönelik anlamlı bir hizmete imza attı.

Dulkadiroğlu ilçesi Şeyhadil mahallesinde kurulan Perşembe pazarında aşırı sıcaktan bunalan vatandaşlara meyan şerbeti dağıtımı yapıldı. Vatandaşlar ve esnaf hizmetten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay'a teşekkür etti.



Konuyla ilgili kısa bir açıklama yapan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, yaz aylarında aşırı sıcakta hizmet veren esnaflara ve alışveriş yapan vatandaşlara serin bir hizmet sunduklarını aktardı. Başkan Okay, konuyla ilgili açıklamasında şunları söyledi: "Sıcak geçen yaz aylarında özellikle pazarcı esnafımız zor şartlarda hizmet veriyor. Yine aynı şekilde vatandaşlarımız da aşırı sıcaklarda evlerinin ihtiyacını bu pazar yerlerinden temin etmeye çalışıyorlar. Bu durumu göz önünde bulundurarak ekiplerimizi görevlendirdik ve Perşembe pazarımızda vatandaşlarımıza ve pazar esnafımıza geleneksel lezzetlerimizden olan meyan şerbetini ikram ettik. Bu aşırı sıcaklarda bir nebzede olsa onları serinletmeyi hedefledik."
Editör: Haber Merkezi