Şeyh adil Camiinde yapılan aylık toplantıya Dulkadiroğlu İlçe Müftülüğü Şube Müdürü Cumaali Deniz ile bağlı tüm din görevlileri iştirak etti. Ulu Cami İmam Hatibi Fatih Çetinkurt’un okuduğu Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan program, Dulkadiroğlu Müftüsü İsmail Günay’ın, diyanet işleri başkanlığınca gönderilen yazıların görevlilere okunması, müftülük iş ve işlem ile ilgili yazıların duyurulmasıyla devam etti.

Programda geçtiğimiz günlerde son bulan Hizmet içi Kur’an Eğitimi kursuna katılan görevlilere belgeleri takdim edildi. Aynı zamanda Emekliye ayrılan Remzi Okutucu, Mustafa Aydemir, Bilal Ahlâtlıya yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür belgeleri Müftü İsmail Günay tarafından verildi.



Dulkadiroğlu Müftüsü İsmail Günay müftülük olarak 4 Ocak ile 8 Mart tarihleri arasında hizmet içi eğitime katılan 15 görevlinin yapılan sınavdan sonra kursiyerlerin kendilerine gerekli olan bilgileri aldıklarını söyledi. Müftü Günay, kurs sonunda komisyonca yapılan sınav ardından başarılı olanlara kursa katılım belgesi vermiş olduklarının kaydetti. Müftü Günay ayrıca emekli olan üç din görevlisine hizmet teşekkür belgesi verdiklerinin altını çizdi, emeklilik hayatlarında başarı diledi.

Emekliye ayrılan görevliler de birer teşekkür konuşması yaptılar.

Müftü İsmail Günay, din görevlilerinin dilek ve temennilerini dinledikten sonra toplantı son buldu.

Editör: Haber Merkezi