Proğrama Doğukent cami imam hatibi Fatih Balbaba’nın hüseyni makamında selanın ardından Cami müezzin Kayyımı Fatih Hasanoğulları’nın saba makamında sabah ezanıyla başladı. Sabah namazından önce camide günlük devam eden mukabele okundu.

Dulkadiroğlu şube müdürü Cumaali Deniz’in sabah namazını kıldırması ve tesbihat, zikir ve şube müdürü Cumali Denizi’in günün anlam ve önemi belirten konuşması ve ardından Doğukent mahallesi sakinlerinin şehitlerimiz için okuduğu hatimlerin duasıyla devam etti. Duanın ardından Doğukent camisini dolduran kadın, çocuk ve erkek yaklaşık bin cemaate çorba ikram edilirken, Cemaat çorbasını tadarken Doğukent Cami Görevlileri Fatih Balbaba, Fatih Hasanoğulları ve Hafız Ömer Faruk Kırlar’ın okuduğu ilahilerle cemaati mest etti. Program sonunda Cami imam hatibi Fatih Balbaba’nın yapmış olduğu yemek ve birlik duasıyla sona erdi.



Cami İmam hatibi Fatih Balbaba, Başta Çanakkale şehitlerimize, özellikle son dönemde vatanın bölünmez bütünlüğü için mücadele eden, terör mücadelesi yapan bu uğurda canını feda eden şehitlerimize Allah'tan rahmet diledi.

Program sonunda camii cemaatı ve camii görevlileri birbirleriyle musafahalaşarak emeği geçenlere teşekkür ettiler.

HABER: HACI ALİ GÜNEÇIKAN

Editör: Haber Merkezi