Milletvekili Mehmet Ugur Dilipak, beraberindeki heyetle birlikte Başkan Yakup Hamdi Bozdağ'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Başkan Bozdağ, Pazarcık Belediyesinin geçmiş zamanlarda yaptığı ve 2016 yılında yapacağı çalışmalarla ilgili Milletvekili Dilipak'a bilgi verdi.   

Pazarcık Belediyesin 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde AK Parti Belediyesi ile kavuştuğunu ve 2 buçuk yıl içersinde hizmet noktasında çok ileri de olduğunu vurgulayan Milletvekili Dilipak, hizmetlerinden dolayı da Başkan Bozdağ'a teşekkürlerini iletti. Milletvekilleri olarak Ankara’da yapılması gereken işlerin takipçisi olduklarının altını çizen Dilipak , “ Pazarcık Belediye Başkanımız Yakup Hamdi Bozdağ'yı makamında ziyaret ettik. Pazarcık ilçesinin ve kentimizin sorunlarıyla ilgili istişarede bulunduk. Başkanımız çok güzel hizmetleri gerçekleştirdi. Bugünkü ziyaretimizde bugüne kadar Pazarcık'ta gelinen noktayı ve 2016 yılında planlanan çalışmalarla ilgili başkanımızdan ayrıntılı bilgiler aldık. Bu bağlamda milletvekili olarak Ankara’da yapmamız gereken işler varsa, fikirlerini alacağız.



30 Mart 2014 yerel seçimlerinde AK Partili Belediye ile kavuşan pazarcık şuanda hizmet noktasında sahada olan bir belediyemiz. Bizde belediyemizle birlikte yol almaktan, istişare etmekten ve bize görev verilmesinden son derece memnunuz. Pazarcık Belediyemiz ben inanıyorum ki, çok kısa zamanda aldığı bu mesafeleri önümüzdeki süreçte daha da hızlandırarak özelde Pazarcık'ımıza, genelde Kahramanmaraş'ımıza çok önemli hizmetler yapacak. Ben bugüne kadar yaptığı hizmetlerden ve 2016 vizyonundan dolayı Pazarcık Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.



Halka hizmetleri en seri şekilde ulaştırmak için kamunun tüm imkânlarını kullandıklarını söyleyen Başkan Bozdağ, ziyaretlerinden dolayı Dilipak'a teşekkür eden Başkan Bozdağ Açıklamasında, “ AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilimiz Mehmet Uğur Dilipak Beyefendi belediyemizde bizleri ziyaret etti. Şimdiye kadar süreç içerisinde Pazarcık Belediyesi olarak yapmış olduklarımız ve yapacaklarımızı beraber değerlendirdik.  Bu zamana kadar yapmış olduğumuz hizmetlerde Sayın Vekilimizin ve diğer milletvekillerimizin hem de  sayın Bakanımız Mahir Ünal  Beyefendinin her zaman için desteğini gördük. Bundan sonrasında da destek devam edecektir. Halkımıza, hizmetleri en acil, en seri şekilde ulaştırmak amacıyla kamunun tüm imkanlarını, tüm belediyelerimizin kardeşlik duygusu içerisinde, paylaşım duygusu içerisinde beraber hareket ettiğimiz tüm belediyelerden almış olduğumuz imkanlarla, hizmetlerimiz artarak devam edecektir  dedi. 


Editör: Haber Merkezi