Çağlayancerit Belediye Başkanı Üzeyir Kızılseki’nin makamında yapılan görüşmelerin ardından Bem-Bir-Sen Kahramanmaraş Şube Başkanı Necati Kahveci, sendika olarak memurların haklarını her zaman savunduklarını ve savunmaya da devam edeceklerini söyledi.

   Çağlayancerit Belediye Başkanı Üzeyir Kızılseki, belediye olarak imkanlar dahilinde en üst seviyede sözleşme imzalandığını ifade ederek: “Çağlayancerit halkına hizmetin en iyisini sunmak için yola çıktık. Buradan hareketle memur ve işçilerimizle birlikte elele vererek halkımıza hizmet vermeye gayret edeceğiz” diye konuştu.

   Şube Başkanı Kahveci Sosyal Denge Sözleşmesi’ne ilişkin verdiği bilgide: “Çağlayancerit Belediyemizde görev yapan memurlarımız için Belediye Başkanımız Üzeyir Kızılseki ile Sosyal Denge Sözleşmemizi imzaladık. Belediyede görev yapan 30 memur arkadaşımıza 15 Nisan 2014 tarihinden itibaren olmak üzere 450 TL ödeme yapılacaktır. Memur arkadaşlarımıza şimdiden hayırlı olsun derken, Belediye Başkanımız Sayın Üzeyir Kızılseki’ye de teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi